Kansantaloustieteen opiskelijat ry

Kansantaloustieteen opiskelijat ry (KTTO ry) on vuonna 1959 Helsingin yliopiston valtiotieteelliseen tiedekuntaan perustettu kansantaloustieteen opiskelijoiden ainejärjestö. Sen tehtävänä on olla jäsenilleen hyötyä tuottava yhteisö opintoihin, ammatilliseen osaamiseen ja vapaa-aikaan liittyvissä asioissa.

Järjestömme tarkoituksena on yhdistää kaikki Helsingin yliopistossa taloustiedettä opiskelevat ja muut siitä kiinnostuneet. Järjestämme jäsenillemme niin opiskeluun kuin vapaa-aikaankin liittyviä tapahtumia, muun muassa tukikursseja, kulttuuri- ja urheilutapahtumia, yritysexcursioita, sitsejä ja bileitä. Pidämme myös yhteyttä alumneihimme ja taloustieteen opiskelijoihin muissa suomalaisissa yliopistoissa. Helsingin ylipistossa olemme osa valtiotieteellistä tiedekuntaa ja teemme yhteistyötä muiden valtsikan ainejärjestöjen sekä tiedekuntajärjestö Kannunvalajien kanssa.

Jäsenyys

Kansantaloustieteen opiskelijat ry:n jäseneksi voivat liittyä kaikki Helsingin yliopiston taloustieteen opiskelijat. Liittyminen on ilmaista. Voit liittyä jäseneksi täyttämällä e-lomakkeen täällä. Jäsenenä sitoudut yhdistyksen sääntöihin.

EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukainen rekisteri- ja tietosuojaseloste on luettavissa täällä.

Pysy ajan tasalla – liity sähköpostilistalle

Sähköpostilistat ovat tärkeä tiedonlähde kaikille KTTO:n opiskelijoille. Sähköpostilistoille lähetetyt viestit välittyvät edelleen kaikille listalle liittyneille. Jos haluat oman viestisi KTTO:n listalle ota yhteyttä tiedottaja[ät]ktto.fi. Työpaikkailmoituksia koskevissa asioissa ole yhteydessä yrityssuhteet[ät]ktto.fi. Kannunvalajien listan suhteen ole yhteydessä suoraan Kannunvalajien hallitukseen. Jokaiselle KTTO-henkiselle olennaisia postituslistoja ovat seuraavat:

KTTO:n oma lista

ktto-lista[ät]helsinki.fi
Listan nimi: ktto-lista

Kannunvalajien lista

kaapelin-valajat[ät]helsinki.fi
Listan nimi: kaapelin-valajat

Liittyminen ja eroaminen 

Lähetä sähköpostiviesti osoitteeseen majordomo@helsinki.fi ja kirjoita viestiosaan subscribe listan-nimi. Jätä otsikkorivi tyhjäksi. Saat palvelimelta vastauksen, jossa kerrotaan, onnistuiko liittyminen. Listalta eroaminen tapahtuu samaan tapaan, mutta nyt viesti on unsubscibe listan-nimi. Ongelmatilanteissa voit olla yhteydessä KTTO:n viestintävastaavaan tiedottaja[ät]ktto.fi. 

Tärkeää 

Saat listalta tulevat viestit siihen osoitteeseen, josta olet lähettänyt liittymisilmoituksen. Jos siis sähköpostiosoitteesi muuttuu tai lakkaa, eroa sitä ennen listalta. Sen jälkeen liity listalle takaisin uudella osoitteellasi. Lisätietoa sähköpostilistoista yliopistolla

Helsinki Graduate School of Economics (Helsinki GSE)

Helsinki Graduate School of Economics on Aalto-yliopiston, Svenska Handelshögskolanin, sekä Helsingin yliopiston perustama taloustieteen tutkijakoulu ja tutkimusyksikkö, joka tarjoaa laadukasta koulutusta seuraavalle taloustieteilijöiden sukupolvelle perinteiset oppiainerajat ylittäen.