Kapitaali

Taloustieteellinen ylioppilaslehti

Kapitaali on KTTO:n noin neljä kertaa vuodessa ilmestyvä ainejärjestölehti. Kapitaali ilmestyy sekä paperiversiona että sähköisenä näköislehtenä. (Koronavuoden aikana lehti on poikkeuksellisesti ilmestynyt pääosin pelkkänä digiversiona.) Lisäksi pääset lukemaan Kapitaalin artikkeleita lehden omilta nettisivuilta osoitteesta kapitaalilehti.fi. Sivuilta löydät uusimpien lehtien näköisversiot sekä toimituksen yhteystiedot ja yhteydenottolomakkeen.

Ota seurantaan myös Kapitaalin tilit Instagramissa ja Twitterissä!

Mukaan Kapitaalin toimitukseen?

Kapitaaliin ovat tervetulleita kirjoittamaan kaikki fuksista alumniin ja toimituskokouksista ilmoitetaan KTTO:n Facebook-ryhmässä. Vaikka et pääsisi toimituskokouksiin paikalle, voit osallistua Kapitaalin tekoon myös ottamalla suoraan yhteyttä päätoimittajaan. Päätoimittajina vuonna 2024 toimivat Tuomas Heikkinen, Matti Mustonen ja Meeri Mäkinen.

Vanhat numerot

Kapitaalit julkaistaan sekä paperiversiona että sähköisesti. Poikkeuksena ennen vuotta 2000 ilmestyneet numerot, joista ei valitettavasti ole saatavilla nettiversiota. Niitä voi kuitenkin löytää esimerkiksi yliopiston opiskelijakirjastosta tai valtsikan omasta kirjastosta sekä tietysti Arkusta (KTTO:n tila Economicumissa).